Luni - Vineri 08:30-17:00Sambata si Duminica - INCHIS+4 0746 672 215office@optisan.roCerbului nr2Salaj, Zalau

Sfatul medicului oftalmolog

18/09/2015 by optisan
SOC56471-1024x684.jpg

Vederea este importantă la orice vârstă. Copiii cunosc lumea prin intermediul ochilor, adulții îi solicită din plin 8 ore la serviciu, persoanele vârstnice îi păstrează cu grijă pentru serile petrecute cu nepoții.

Considerăm vederea clară o chestiune firească și sesizăm schimbarea doar după ce depășim vârsta de 40 de ani. De multe ori la această vârstă e prima vizită la oftalmolog.

În cariera mea de medic oftalmolog, cu mulți ani de experiență profesională, am întâlnit numeroase cazuri de afecțiuni ale ochiului depistate cu multă întârziere. Susțin cu tărie că există o imperioasă nevoie de prevenție și depistare precoce a afecțiunilor oftalmologice și viciilor de refracție, pentru a oferi pacienților mei șansa reală de a avea o vedere bună.

De mai mulți ani mi-am concentrat atenția pe oftalmologia pediatrică, considerând copiii o categorie vulnerabilă. Aparatele moderne de diagnostic permit determinarea refracției și la o vârstă foarte mică, cum ar fi perioada de sugar. De aceea vă îndemn să faceți o vizită la oftalmolog chiar în primul an de viață a copilului. Dacă nu există semne de alarmă sau predispoziții familiale, prima vizită o puteți amâna până la vârsta de 3 ani.

O atitudine terapeutică corectă și individualizată, aplicată la o vârstă fragedă, crește considerabil șansele de recuperare a vederii copilului și, implicit, dezvolatrea lui intelectuală optimă, precum și performanța lui școlară.

Vă aștept cu drag la Clinica Optisan pentru a vă răspunde la toate întrebările legate de sănătatea ochilor dumneavoastră.

Cu deosedită considerație,

Dr. Alexandru Dimitriu

Medic Primar Oftalmolog

Copyright 2019 Optisan.ro