Luni - Vineri 08:30-17:00Sambata si Duminica - INCHIS+4 0746 672 215office@optisan.roCerbului nr2Salaj, Zalau

Serviciile Centrului Oftalmologic Optisan

Specialiștii Clinicii Optisan diagnostichează și tratează toate afecțiunile oftalmologice ale adultului:

Tratamentul revoluționar al Ambliopiei – prin programul de terapie vizuală pe întreaga durată a tratamentului veți fi asistați de specialiștii Clinicii Optisan, pentru a obține cele mai bune rezultate în tratarea Ambliopiei (ochi leneș).

Tratamentul insuficiențelor de convergență – prin programul HTS și cu îndrumare permanentă din partea specialiștilor Clinicii Optisan. Programele de antrenament psiho-senzorial SVI și VTS pentru tratarea miopiilor mici, a astenopiilor acomodative și a ambliopiei.

Tratamentul răului de mișcare la copii și adulți – printr-un soft care constă într-un set de exerciții prin care se echilibrează percepția vizuală și senzorii de mișcare prezenți în urechea internă. Exercițiile efectuate vor permite creierului să sincronizeze informațiile primite de la ochi cu cele de la urechea internă. Softul arată ca un joc pe calculator, ceea ce îl face și o metodă de tratament prietenoasă pentru copii și, totodată, eficientă.

Într-un cadru plăcut și confortabil, specialiștii Clinicii Optisan abordează, diagnostichează și tratează cu profesionalism afecțiunile oftalmologice ale copilului dumneavoastră:

Consultații adulți

Specialiștii Clinicii Optisan diagnostichează și tratează toate afecțiunile oftalmologice ale adultului:

NOU! Consultații optometrice realizate de optometriștii Clinicii Optisan (servicii disponibile in locatia noastra din Dumbrava, vis-a-vis de Spitalul de recuperare)

  • determinarea acuității vizuale
  • măsurarea tensiunii intraoculare
  • prescripția de ochelari

De asemenea, primiți consultanță în alegerea lentilelor și ramei potrivite, iar în cel mai scurt timp posibil, specialistul nostru se va ocupa de asamblarea ochelarilor dvs.

Pentru programări, ne găsiți la numerele de telefon:

T: 0360086888

T: 0260.612.229

M: 0746.672.215

Orar: Luni – Joi:  8:30 – 17:00, Vineri: 8:30 – 15:00

Consultațiile se fac doar pe bază de programare, telefonic sau direct la Clinica Optisan.

Copyright 2019 Optisan.ro