Lun - Joi: 09:00 - 16:00, Vin: 09:00 - 15:00, SAM SI DUM - INCHISMon - Thu: 09:00 - 16:00, Fri: 09:00 - 15:00, SAT AND SUN - CLOSEDLun - Jeu: 09:00 - 16:00, Ven: 09:00 - 15:00, SAM ET DIM - FERMÉMo - Do: 09:00 - 16:00, Fr: 09:00 - 15:00, SA UND SO - GESCHLOSSENПн - Чт: 09:00 - 16:00, Пт: 09:00 - 15:00, СБ-ВС: ЗАКРЫТОLUN - JUE: 09:00 - 16:00, VIE: 09:00 - 15:00, SÁB - DOM: CERRADO+4 0746 672 215office@optisan.roSTR CERBULUI NR. 2,SĂLAJ, ZALĂUCERBULUI STREET NO. 2,SĂLAJ, ZALĂUCERBULUI STRASSE NR. 2, SĂLAJ, ZALĂURUE CERBULUI NO. 2, SĂLAJ, ZALĂUCERBULUI УЛИЦА № 2,SĂLAJ, ZALĂUCALLE CERBULUI NO. 2, SĂLAJ, ZALĂU

Despre noi

De 15 ani, vederea este prioritatea noastră numărul 1.
Am înființat Clinica Optisan din dorința de a oferi pacienților noștri servicii oftalmologice la standarde occidentale: investigații complexe, tehnologie de ultimă generație pentru diagnosticarea afecțiunilor oftalmologice la copii și adulți, precum și un departament de Terapie Vizuală pentru tratarea pacienților diagnosticați cu ambliopie (ochi leneș), strabism și alte tulburări de vedere binoculară.

Tratament Ambliopie și Strabism

Terapie și Optică medicală

Din momentul în care a intrat pentru prima dată în cabinetul de consultații oftalmologice, în cel de terapie vizuală și în optica medicală, pacientul beneficiază de grija și implicarea întregii echipe de profesioniști.


Clinica oftalmologică
Clinica Optisan

Cum lucrăm

Dedicăm timpul necesar discuțiilor cu fiecare pacient în parte pentru a avea o imagine de ansamblu asupra problemei depistate și pentru a găsi soluțiile optime de tratament.

Experiență

Grație experienței și rezultatelor obținute de-a lungul timpului, în prezent la Clinica Optisan ajung pacienți din toată România și din alte țări din Europa.

Până în prezent, peste 1500 de pacienți cu ambliopie și strabism au fost tratați cu succes la Clinica Optisan și și-au îmbunătățit vederea cu ajutorul protocoalelor de Terapie Vizuală.

echipa-OPTISAN-ZALAU

Echipa noastră

În echipa noastră lucrează medici, asistenți și practicieni în oftalmologie ce dețin experiența necesară încât să soluționeze toate cazurile în care sunt solicitați.
Dr-Alexandru-Dimitriu-oftalmolog-ambliopie-strabism

Dr. Alexandru Dimitriu

Medic Primar Oftalmolog

Tatiana-Dimitriu-specialist-oftalmologie

Dr. Tatiana Dimitriu

Medic Specialist Oftalmolog

Daniela-Fizesan-terapie-vizuala

Daniela Fizeșan

Psiholog - Optometrist și Specialist Terapie Vizuală

Rodica-Stratu-Optisan-a

Rodica Stratu

Optometrist

Gabriela-Pop-Optisan

Gabriela Pop

Optician - Optometrist

Loredana-Boita-Optisan

Loredana Boita

Asistent Medical

Nicoleta-Vasoc-Optisan

Nicoleta Vasoc

Optometrist și Consultant Vânzări

Ce spun pacienții noștri

Am o fetita de 5 ani si de cand avea un an a avut probleme la un ochisor. Sunt foarte sincer si spun ca am fost timp de patru ani la peste 10 doctori si la Zalau si la Cluj dar problema fetitei nu s-a rezolvat, La recomandarea unei cunostinte, am ajuns la domnul doctor Dimitiriu chiar inainte de Craciun si nici nu stiu cum sa exprim cat bine a facut. Dupa atatia ani in care am umblat pe la doctori, in sfarsit am aflat un diagnostic corect si fetita a primit un tratament iar in doua saptamani de tratament problema s-a rezolvat. Dl. doctor Dimitiru a zis din prima ce are si ce trebuie facut si o sa il recomand din suflet tuturor cunostintelor mele.
Tibor Peter – Varsolt
Experiența deosebita avută la clinica Optisan din Zalău. Profesionalism îmbinat cu pasiune și suflet dau roade in tratamentul ambiopliei la copii. Multumesc dlui Dr. DImitriu, dnei Psiholog Daniela Fizesan și întregii echipe, care ne-au dat speranțe in recuperarea fiului nostru si ne-au întărit speranța in timpul.petrecut în clinica. Imbunatatire rapida a vederii ne dau speranțe într-o recuperare procentual extrem de buna. Va mulțumim.
Luiza Sfetcu
Pe domnul doctor Dimitriu mi la recondat un doctor din Cluj. Aveam nevoie de o corectare pentru unul dintre ochi. Domnul doctor Dimitriu m-a examinat cu toate resursele si mi-a recomandat sa port o pereche de ochelari facuti dupa o reteta pe care domul doctor Dimitriu a considerat ca 100% se va face corectia fara alte probleme, aparate sau exercitii. Ochelarii trebuia sa ii port doar o luna si jumatate. Am purtat zilnic ochelarii timp de o luna si jumatate dupa care am mers la control sa vad rezultatul, iar dupa examinare corectia la ochiul cu probleme s-a facut in totalitate. Multumesc domnule doctor Dimitriu.
Cerecs Sorin

    Call Now Button