Luni - Joi 09:00 - 16:00 Vineri - 09:00 - 15:00SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ - ÎNCHIS+4 0746 672 215office@optisan.roSTR. CERBULUI NR. 2,SĂLAJ, ZALĂU

Copilul a fost diagnosticat cu miopie? Alegeți lentile cu tehnologie D.I.M.S. pentru stoparea progresiei miopiei

myosmart-lentile-dims-optisan-zalau-e1683185737506.jpg

Ai simțit că te prăbușești când medicul oftalmolog ți-a spus că micuțul tău are miopie? Te-a cuprins disperarea când ai aflat că miopia progresează odată cu vârsta, că dioptriile cresc pe măsură ce copilul tău crește? Copilul tău a fost diagnosticat cu miopie de câțiva ani și trebuie să îi schimbi lentilele din șase în șase luni? Înseamnă că miopia progresează agresiv și creșterea nu poate fi controlată!

Te înțelegem și înțelegem toți părinții care au copii miopi și care așteaptă cu sufletul la gură următorul control oftalmologic pentru a afla de la medicul oftalmopediatru cu cât au crescut dioptriile copiilor lor.
Miopia este un viciu de refracție care apare frecvent la vârsta de 6-7 ani prin elongarea excesivă a axului ocular. Copiii încep să nu mai vadă clar la distanță din cauza proiectării imaginii în fața retinei.
Din nefericire, incidența miopiei crește tot mai mult cu fiecare an care trece. Factorii genetici, folosirea intensivă a telefoanelor, laptop-urilor, tabletelor, pozițiile incorecte la scris și citit, faptul că cei mici nu mai petrec cel puțin două ore pe zi în aer liber determină această creștere a numărului de cazuri de miopie.

ATENȚIE! Miopia copilului este progresantă!

Dacă în momentul diagnosticării ei a fost vorba de o miopie mică și copilului i-au fost prescrise lentile de -1D, în câțiva ani, alungirea ochiului poate să determine o miopie mare de peste -6D. Iar când vorbim de miopie mare, trebuie să vorbim și de complicațiile ei: Coroidoza miopică, Dezlipirea de retină sau Glaucomul. Ca să nu mai vorbim de faptul că lentilele devin tot mai groase și ochelarii tot mai grei, asta fiind cea mai mică problemă!

ACUM vă aducem și VESTEA BUNĂ!
Pasionat de noile tehnologii și inovații în oftalmologie, dr. Alexandru Dimitriu este printre primii medici oftalmologi din România care folosește cele mai eficiente lentile de ochelari pentru stoparea progresiei miopiei.

Sunt lentile revoluționare, non-invazive dezvoltate special pentru corecția miopiei și pentru încetinirea progresiei acesteia. În fabricarea lor se folosește tehnologia D.I.M.S. (Defocus Incorporated Multiple Segments – segmente multiple încorporate de defocalizare). Acest tip de lentile au fost brevetate pe baza unor studii clinice care s-au întins pe o durată de 2 ani în urma cărora s-a dovedit că au o eficiență de 60% în încetinirea progresiei miopiei la copiii cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani!

Lentilele cu tehnologie D.I.M.S. au ajuns deja la Clinica Optisan iar dr. Alexandru Dimitriu va putea ajuta pacienții cu miopie să evite complicațiile determinate de creșterea dioptriilor.
Așadar, dragi părinți de copii miopi, renunțați la sentimentele de disperare, alungați gândurile negre legate de miopia celor mici, pentru că avem soluții pentru încetinirea creșterii dioptriilor!

Echipa Optisan și Dr. Alexandru Dimitriu vă oferă soluția care și-a dovedit eficiența în peste 20 de țări ale lumii și în cazul a peste 500.000 de copii cu miopie!
În cazul miopiei nu se pierde timpul, nu se amână nimic, deci SUNĂ ACUM!

Clinica Optisan
Clinică Specializată în Oftalmologie Pediatrică cu peste 14 ani de experiență în Tratarea Ambliopiei și Strabismului la Copii
Adresa: str. Cerbului nr. 2, Zalău, județul Sălaj
T: 0360086888
M: 0746672215

Distribuie acest articol

Call Now Button