Luni - Vineri 08:30-17:00Sambata si Duminica - INCHIS+4 0746 672 215office@optisan.roCerbului nr2Salaj, Zalau

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2322″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://stopmiopiei.ro/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ce este Miopia?

Miopia este un viciu de refracție caracterizat prin formarea imaginii vizualizate de ochi în fața retinei, ceea ce determină o vedere neclară la distanță.

Este, de cele mai multe ori, un viciu dobândit care apare pe măsura creșterii copilului. Majoritatea copiilor sunt hipermetropi, de aceea pentru a obține o imagine clară pe retină, preferă să deseneze, să citească, să urmărească emisiunile de la televizor de la distanțe destul de mici, astfel fixând privirea un timp mai îndelungat la obiecte apropiate, forțând acomodația.

Mecanismele acomodative sunt depășite prin suprasolicitare și astfel se dezvoltă miopia. Din cauza formei alungite a globului ocular, imaginea nu se mai proiectează exact pe retină, ci în fața ei, obiectele devin neclare și pacientul se plânge că nu distinge obiectele în depărtare. În încercarea de a vedea mai bine, efortul de acomodare al ochiului este permanent.

De aceea, pot apărea dureri oculare, cefalee și senzația de oboseală vizuală. Dificultățile de vedere ale miopului sunt la distanță, el având o vedere bună la aproape.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2338″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://stopmiopiei.ro/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row margin_top=”-50px” margin_bottom=”20px” type=”2″ bg_repeat=”repeat” padding_top=”40px” padding_bottom=”40px”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Scapă de ochelari cu ajutorul lentilelor de noapte!” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;”][/ultimate_heading][vc_btn title=”0746.672.215″ style=”3d” color=”juicy-pink” align=”center” i_type=”linecons” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-phone” add_icon=”true” link=”url:tel%3A%2B40746672215||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1533735752265{margin-top: 20px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1509476848387{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 75px !important;}”][vc_single_image image=”2343″ img_size=”400×400″ alignment=”center” style=”vc_box_outline_circle_2″ border_color=”turquoise” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://stopmiopiei.ro/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Terapia refractivă a miopiei și astigmatismului cu lentilele de noapte

Le aplici seara înainte de somn, iar a doua zi vezi perfect!

Orthokeratologia sau Terapia Refractivă este o metodă non-chirurgicală, neinvazivă, de corecție a miopiei sau astigmatismului. De asemenea, Orthokeratologia are ca efect și stoparea sau încetinirea semnificativă a progresiei miopiei, lentila de noapte fiind deosebit de eficientă pentru copii şi adolescenţi. Terapia Refractivă presupune purtarea peste noapte a lentilelor de contact rigide, performante, care modifică forma corneei, astfel încât, după ce lentilele sunt îndepărtate dimineața, persoana vede clar, fără ochelari, o perioadă de timp de până la 48 de ore – efect obţinut din prima zi după scoaterea lentilelor.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row margin_top=”-50px” margin_bottom=”20px” type=”2″ bg_repeat=”repeat” padding_top=”40px” padding_bottom=”40px”][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/JNqYOAJKczA” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cine practică Orthokeratologia Medicală?

Terapia refractivă cu lentila de noapte poate fi practicată doar de medici oftalmologi care au urmat cursuri de Orthokeratologie Medicală și care au în clinică aparatura medicală performantă pentru a putea realiza toți pașii necesari în tratamentul viitor. Este necesară o aparatură complexă cu care medicul oftalmolog să determine cu exactitate forma corneei înainte de tratament și astfel să prescrie lentila personalizată pentru fiecare ochi.

stop miopiei

[/vc_column_text][vc_column_text]

La Clinica Optisan, dr. Alexandru Dimitriu, specializat în Orthokeratologie medicală, folosește cea mai performată aparatură oftalmologică pentru a proiecta perfect lentilele de noapte necesare fiecărui pacient cu miopie sau astigmatism.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row margin_top=”-50px” margin_bottom=”20px” type=”2″ bg_repeat=”repeat” padding_top=”40px” padding_bottom=”40px”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Beneficiile lentilelor de noapte” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;”][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2351″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://stopmiopiei.ro/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_icon_list][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-arrow-right”]

Stopează miopia la copii!

Aplicarea terapiei refractive a demonstrat ştiinţific că, în cazurile miopiei progresive la copii, lentila de noapte și-a dovedit eficiența incontestabilă în încetinire sau stopare a evoluției miopice, asigurând un control extrem de eficient al progresiei miopiei

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-arrow-right”]

Libertate!

Copiii sunt activi, fac sport, se joacă. Ochelarii îi încurcă, iar dacă nu îi folosesc, nu mai au vedere bună! Lentilele de noapte sunt soluția recomandată de specialiștii Clinicii Optisan. Dacă sunteți adult, sunteți pasionat de un sport sau pur și simplu aveți nevoie de libertate în activitatea zilnică, specialiștii vă recomandă această metodă de corecție cu lentilele de noapte.

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-arrow-right”]

Acuitate vizuală

O vedere de 100 % pe parcursul zilei cu lentilele de noapte! Lentila dură acţionează activ asupra epiteliului corneean, impunându-l uşor şi dozat să schimbe curbura corneeană în centru și periferia medie. Astfel, puterea de refracţie a corneei se schimbă la valoarea exact necesară. Efect de până la 48 ore!

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-arrow-right”]

Inofensivitate, siguranță și confort.

Deoarece sunt purtate în timpul somnului, în condiții de igienă controlată, cu lentilele de noapte problemele cauzate de infecții, alergii, traumatisme sunt minimalizate. Senzația de ochi uscat este, de asemenea, eliminată. Și, nu în utimul rând, fiind lentile dure, sunt mai ușor de manevrat.

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-arrow-right”]

Fără ochelari – fără chirurgie!

Majoritatea pacienților sunt rezervați referitor la siguranța procedurii chirurgicale pe termen lung sau nu au vârsta de 20-21 ani pentru a putea efectua operația laser. Soluția pentru ei sunt lentilele de noapte. Cu siguranță este ceea ce caută!

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-arrow-right”]

Accesibilitate!

Ținând cont de multiplele atuuri pe care le au lentilele de noapte, dar și perioada de utilizare de până la 1 – 1,5 ani, vă asigurăm că prețul este unul accesibil, iar pentru pacienții fideli avem și oferte speciale.

[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/lQEVe1mUDWg” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row margin_top=”-50px” margin_bottom=”20px” type=”2″ bg_repeat=”repeat” padding_top=”40px” padding_bottom=”40px”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Programează-te la o consultație!” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;”][/ultimate_heading][vc_btn title=”0746.672.215″ style=”3d” color=”juicy-pink” align=”center” i_type=”linecons” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-phone” add_icon=”true” link=”url:tel%3A%2B40746672215||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1533735752265{margin-top: 20px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]