Programul AMBLIONET trateaza Ambliopia prin joc

Garantam recuperarea vederii cu peste 30% in 8 luni. Recuperarea ramane stabila pe viata!

Programul AMBLIONET se adreseaza persoanelor pana in 40 de ani, eficienta fiind foarte mare la persoanele tinere si maxima la copii.

La finalul programului, studiile arată o îmbunătăţire medie a acuităţii vizuale cu 30% şi ce este mai important de menţionat e că vederea rămâne stabilă pe tot parcursul vietii (cu conditia respectarii recomandarilor medicului oftalmolog). Creşte, de asemenea, semnificativ sensibilitatea la contrast şi se îmbunătăţeşte vederea binoculară.

Dupa achizitionarea programului si instalarea lui pe calculator, in fiecare zi, copilul dvs. va participa automat la 6 procese tip joc. Programul de terapie la domiciliu consta in 12 “jocuri” concepute sa imbunatateasca vederea. Initial, tintele vor putea fi vazute usor dar, odata cu progresul, acestea vor deveni din ce in ce mai mici. Scopul este de a forta ochiul lenes sa vada detalii mai mici si sa imbunatateasca coordonarea mana-ochi. In timpul rularii unei proceduri, asigurati-va ca pozitia copilului este la cel putin de 61 de cm de ecran.

Continuati terapia 5 zile pe saptamana pana cand doctorul dvs. va va recomanda sa va opriti. (detalii in manualul si brosura pe care vi le punem la dispozitie odata cu probramul AMBLIONET)

Primele rezultate ale tratamentului AMBLIONET apar chiar dupa prima saptamana de tratament, rezultatele fiind vizibile din graficul afisat de program. Prin intermediul AMBLIONET (fata de alte programe) se creeaza o legatura stransa intre pacient si medic prin monitorizarea din ambele parti a evolutiei tratamentului.

Dumneavoastra ne contactati, iar specialistii OPTISAN va vor pune la dispozitie programul personalizat AMBLIONET pentru tratamentul la domiciliu cat si informatii suplimentare legate de acesta fara extra costuri.

In doar 3 luni vederea copilului dumneavoastra se va imbunatatii semnificativ.

Pe tot parcursul tratamentului la domiciliu veti fi monitorizati si consiliati de specialistii OPTISAN.

SI TOTUL FARA TIMP PIERDUT SI BANI RISIPITI! Beneficiati de AMBLIONET in confortul caminului dumneavostra!

AMBLIONET este un program informatic, non-invaziv, de recuperare a vederii ochiului lenes. Distractiva si interactiva, aplicatia imbunatateste vederea prin joc. Terapia prin joc in fata unui monitor de calculator antreneaza creierului să primească impulsurile de la ochiul leneş şi să proceseze informaţia primită, generând o imagine clară. Aceasta se adresează atât copiilor cât şi adultilor.

ambliopia-copii

ani experienta

% reusita

pacienti tratati

Dupa inceperea tratamentului, pacientii vor fi monitorizat permanent, cu privire la efectuarea exercitiilor de recuperare si evolutia recuperarii vederii, de catre un specialist al Clinicii Optisan.

compatibilitate

Comanda AmblionetTerapie la domiciliu: 3500 Lei, acum doar la 3000 Lei pentru pacientii care achizitioneaza Programul Amblionet pana la data de 1 mai 2017.

  • DVD-ul pentru instalarea programului
  • Patch-ul pentru acoperirea ochiului
  • O rigla pentru masurarea dimensiunilor monitorului de lucru
  • Manualul de utilizare

Garantam recuperarea vederii cu peste 30% in 8 luni.
In caz contrar va dam banii inapoi si pastrati programul!

Garantie valabila daca consultatia initiala se face la Optisan!

3000 Lei, Garantat 200%

garantie200

Programul Amblionet

Este simplu, accesibil si eficient!

  • Programul AMBLIONET este complet automat si usor de utilizat.
  • Programul AMBLIONET va ofera o terapie a vederii prin exercitii care vizeaza coordonarea mana-ochi, prin care este posibila tratarea ambliopiei sau a ochiului lenes.
  • Programul de terapie la domiciliu consta in 12 “jocuri” concepute sa imbunatateasca vederea
  • In fiecare zi, copilul dvs. va participa automat la 6 procese tip joc. Initial, tintele vor putea fi vazute usor dar, odata cu progresul, acestea vor deveni din ce in ce mai mici.
  • Scopul este de a forta ochiul lenes sa vada detalii mai mici si sa imbunatateasca coordonarea mana-ochi.
  • In timpul rularii unei proceduri, asigurati-va ca copilul nu se apropie la mai putin de 61 de cm de ecran.
Compatibil Windows & Mac. Garantat de BitDefender

Ce spun pacientii

Vrei sa ne impartasesti experienta ta?

Cum functioneaza Amblionet?

Instalare si folosire program Amblionet

Picture1Programul de terapie la domiciliu consta in 12 “jocuri” concepute sa imbunatateasca vederea. In fiecare zi, copilul dvs. va participa automat la 6 procese tip joc.

Initial, tintele vor putea fi vazute usor dar, odata cu progresul, acestea vor deveni din ce in ce mai mici. Scopul este de a forta ochiul lenes sa vada detalii mai mici si sa imbunatateasca coordonarea mana-ochi. In timpul rularii unei proceduri, asigurati-va ca copilul nu se apropie la mai putin de 61 de cm de ecran.

ACEST LUCRU ESTE FOARTE IMPORTANT! Apropierea de ecran face tintele mai mari si anuleaza scopul programului.


Dupa ce ati primit CD-ul de instalare si ati instalat programul pe calculator sau laptop, dati dublu-clic pe iconita programului de pe dektop.

Dati apoi clik pe butonul Pornire si astfel intrati in program.

Picture2Prima data cand rulati programul AMBLIONET vi se va cere sa introduceti numele, nivelul de inceput al acuitatii vizuale si ochiul ambliop.

Aceasta este singura oportunitate pe care o veti avea sa faceti acest lucru. Aceasta informatie determina nivelul de acuitate de inceput in modul Auto, prin urmare, este foarte important sa introduceti aceste informatii corect! Apasati apoi butonul Continuare

Nota: doctorul dvs. va inregistra aceste informatii pe spatele cutiei programului.

Picture3Dupa instalare, ecranul principal va arata asa. Din acest moment, puteti incepe terapia vederii prin apasarea butonului Rulare program.

Picture4Pe ecram vor aparea cele 6 exercitiil pe care va trebuie sa le faceti in ziua respectiva, timp de 5 minute fiecare exercitiu.Terapia va dura in total 30 de minute zilnic.

Este important sa completati intreg programul zilnic inainte de a iesi din program, adica 6 proceduri diferite timp de 5 minute. Apasati butonul Pornire

Picture5Dupa apasarea butomului Pornire veti putea vedea un ecran introductiv pentru prima procedura a zilei.

La sfarsitul perioadei alocate pentru fiecare procedura, programul va afisa rezultatele pentru acea sesiune, impreuna cu rezultatele sesiunii anterioare.

Daca ati indeplinit sau depasit cerintele, veti primi o stea aurie si veti avansa acuitatea vizuala cu jumatate de nivel.

Picture6Cu un simplu click, medicul dumneavoastra va putea analiza rezultatele terapiei si daca este cazul va putea modifica terapia pentru imbunatatirea vederii.

De asemenea, dumneavostra va puteti vedea, dupa fiecare sesiune, performantele si imbunatatirea acuitatii vizuale prin graficul afisat de program.

Picture7Monitorizarea este accesibila. Programul ofera o analiza grafica completa pentru fiecare sesiune de terapie.

Programul mentine si o baza de date eficienta care ilustreaza evolutia pacientului, performantele datorate tratamentului, cat si corectitudinea indeplinirii sarcinilor. Atat pacientul, cat si mediul au acces la baza de date.

Mediul oftalmolog poate astfel monitoriza si gestiona eficient terapia pacientului sau pentru rezultate excelente.

Mai multe detalii despre tratamentul la domiciliu al ambilopiei (ochiului lenes) prin Programul AMBLIONET veti obtine in momentul achizitionarii lui.

Amblionet este Garantat 200%

Garantam recuperarea vederii cu peste 30% in 8 luni.
In caz contrar va dam banii inapoi si pastrati programul!

Garantie valabila daca consultatia initiala se face la Optisan (consultatie gratuita)

Suport Ambliopie & Amblionet

Buna ziua sunt DANIELA – psiholog specializat in tratamentul Ambliopiei – si pot raspunde intrebarilor dvs.

Pentru informatii despre Amblionet ma puteti suna sau trimiteti SMS la telefon: 0735.515.727. Va voi raspunde in cel mai scurt timp posibil. Pentru programarea unei consultatii si cumpararea programului, completati formularul de mai sus

dr_fizesan-daniela-3697294207

psiholog DANIELA FIZEȘAN
Specializata in tratamentul Ambliopiei