echipa-optisan

Istoric si Perspective

Crescut si educat intr-o familie de medici renumiti, am invatat ce inseamna grija si respectul pentru pacienti si am continuat traditia familiei punandu-ma in slujba oamenilor.

Dupa terminarea Facultatii de Medicina m-am specializat in oftalmologie, absolvind rezidentiatul in 2002.

Mi-am inceput activitatea profesionala la Spitalul Orasenesc Viseul de Sus, judetul Maramures, unde am lucrat atat in ambulatoriul de specialitate, cat si in sectia spitalului.
In 2005 am fondat Optisan, aducand astfel serviciile oftalmologice si de optica medicala private la indemana pacientilor din Viseul de Sus. Din 2005, de la infiintarea Optisan am lucrat, in paralel, si la Sighetul Marmatiei.

DR. DIMITRIU ALEXANDRU - Medic Primar Oftalmologie

In anul 2007, am adus Optisan la Zalau pentru a oferi salajenilor servicii medicale de nivel occidental.

Pana in 2015, seriozitatea si grija pentru pacienti si-au spus cuvantul, dovada fiind numarul mare de pacienti noi inregistrati in fiecare an. In medie 7000-9000 de pacienti noi pe an au fost consultati si tratati de mine.

La implinirea a 10 ani, Optisan se extinde si devine Clinica Optisan. Avand experienta in oftalmologia pediatrica si o preocupare constanta de crestere a competitivitatii cu aparatura performanta si cursuri de perfectionare medicala, mi-am dorit sa ne apropiem si mai mult de pacienti oferindu-le parintilor accesul, in cadrul Clinicii, la un cabinet de Pediatrie.

Sunt convins ca munca in echipa intre un medic oftalmopediatru si un medic pediatru va aduce un plus de valoare calitatii actului medical si va contribui semnificativ la starea de bine a pacientilor si parintilor lor.

Astfel, pe langa grija pentru pacientul adult, Clinica Optisan isi concentreaza atentia spre viitor, adica spre copii si sanatatea lor.

Clinica Optisan - Consultatii oftalmologice complexe

CABINET OFTALMOLOGIE – DR. ALEXANDRU DIMITRIU – medic primar oftalmolog

Fiind dotata cu echipamente ultramoderne, la cel mai inalt nivel tehnologic, Clinica Oftalmologica OPTISAN va pune la dispozitie o gama completa de servicii medicale oftalmologice, de cea mai buna calitate.

ani experienta

% reusita

pacienti tratati

Consultatii copii

Intr-un cadru placut si confortabil, specialistii OPTISAN abordeaza, diagnosticheaza si trateaza afectiunile oftalmologice ale copilului dumneavoastra:
 • vicii de refractie
 • strabism
 • ambliopie
 • obstructie de canal lacrimo-nazal
 • nistagmus
 • pareze si paralizii ale muschilor oculari
 • insuficiente de convergenta
 • Anomalii si deficiente ale vederii binoculare (vederea dubla)
 • Anomaliile de dezvoltare ale pleoapei
 • Infectii si inflamatii ale ochiului
 • Traumatisme ale ochiului
 • Glaucom
 • Retinopatii

Consultatii adulti

Specialistii OPTISAN diagnosticheaza toate afectiunile oftalmologice ale adultului:
 • strabismul si toate afectiunile muschilor extraoculari
 • ambliopia adultului prin programe speciale de terapie computerizata
 • vicii de refractie
 • afectiuni ale orbitei si pleoapei
 • afectiuni ale corneei
 • glaucom
 • cataracta
 • retinopatie diabetica si hipertensiva
 • traumatisme

Adreseaza-te cu incredere echipei noastre

Va stam la dispozitie cu profesionalism si dedicare.

FIZESAN DANIELA

Asistent medical

Specializata pe tratamentul la domiciliu al Ambliopiei prin Programul AMBLIONET, voi fi alaturi de dumneavostra in gestionarea eficienta a tratamentului pentru ca in final castigatorul sa fie copilul dumneavostra.

DR. DIMITRIU ALEXANDRU

Medic Primar Oftalmologie

Cu o experienta de peste 15 ani in oftalmologie si, in special, in oftalmologie pediatrica pun la dispozitia dumnevostra profesionalismul si cunostintele medicale acumulat pentru a va reda sau pastra starea de sanatate a ochilor.

DR. CHISBORA SORIN

medic primar pediatru

Experienta de peste 25 de ani in pediatrie m-a convins ca serviciile de calitate si apropierea de micutii mei pacienti definesc increderea si starea de bine a copiilor si parintilor. Si ce este mai important decat sanatatea copiilor nostri?

Servicii oferite de clinica OPTISAN Zalau

CABINET OFTALMOLOGIE – DR. ALEXANDRU DIMITRIU – medic primar oftalmolog

Investigatii oftalmologice

In cadrul Clinicii de Oftalmologie OPTISAN puteti efectua o gama completa
de investigatii oftalmologice cu ajutorul unor echipamente ultramodern:

Acuitate vizuala
Examenul fundului de ochi
Camp vizual computerizat
Determinarea presiunii intraoculare
Refractokeratometrie
Plusoptix (determinarea refractiei oculare la copiii de la 6 luni pana la 4 ani) – investigatie non-contact
Fotoschiascopie (investigarea copiilor sub 1 an)
Determinarea vederii stereoscopice
Retinofotografie

Tratamentul afectiunilor

Tratamentul revolutionar al Ambliopiei – prin programul AMBLIONET pe intreaga durata a tratamentului veti fi asistati de specialistii Clinicii OPTISAN, pentru a obtine cele mai bune rezultate in tratarea Ambliopiei (ochi lenes).

Tratamentul insuficientelor de convergenta – prin programul HTS si cu indrumare permanenta din partea specialistilor Clinicii OPTISAN.

Programul de antrenament psiho-senzorial VTS pentru tratarea miopiilor mici, a astenopiilor acomodative si a ambliopiei.

Tratamentul infectiilor oculare. Monitorizarea permanenta a pacientilor care beneficiaza de tratamentele la domiciliu pentru recuperarea vederii si a tuturor celor care au suferit interventii chirurgicale si necesita ingrijiri postoperatorii.

Consultatiile se fac doar pe baza de programare, telefonic sau direct la Clinica Optisan. Programari Cabinet Oftalmologie:

Luni – Joi 8:00 am – 17:30 pm
Vineri 8:00 am – 15:00 pm