Luni - Vineri 08:30-17:00Sambata si Duminica - INCHIS+4 0746 672 215office@optisan.roCerbului nr2Salaj, Zalau

AD Vision Therapy treats Amblyopia using a complex software.

Recuperarea rămâne stabilă pe viață!

Cui se adresează programul nostru?

Programul se adresează persoanelor diagnosticate cu ambliopie (ochi leneș) până la vârsta de 47 de ani, eficiența fiind foarte mare la persoanele tinere și maximă la copii.

În cadrul Clinicii Optisan, am folosit programul de recuperare a vederii la zeci de pacienți din întreaga țară, cu vârste cuprinse între 6 și 47 de ani. La 90% dintre pacienți s-au înregistrat creșteri semnificative ale acuității vizuale, recuperându-și astfel vederea binoculară.

Care sunt rezultatele utilizării corecte a programului?

La finalul programului, pacientul obține o îmbunătăţire a acuităţii vizuale de minimum 30% şi, ce este mai important de menţionat, vederea rămâne stabilă pe tot parcursul vieții (cu condiția respectării recomandărilor medicului oftalmolog).

De asemenea, crește semnificativ sensibilitatea la contrast şi se îmbunătăţeşte vederea binoculară.

Cum decurge o sesiune de terapie vizuală?

După achiziționarea programului și instalarea lui pe calculator, pacientul va participa la sesiunile de terapie vizuală conform protocolului stabilit de specialist.

Programul de terapie la domiciliu constă într-o serie de jocuri video concepute să îmbunătățească vederea. Inițial, țintele vor putea fi văzute ușor, pentru ca odată cu progresele înregistrate, acestea să devină din ce în ce mai mici.

Scopul este de a forța ochiul leneș să vadă detalii mai mici și să îmbunătățească coordonarea mână-ochi, aprecierea distanțelor în spațiu și sensibilitatea la contrast.

În cât timp se observă primele rezultate ale terapiei vizuale?

Primele rezultate ale terapiei apar chiar după prima săptămână de tratament, rezultatele fiind vizibile din graficul afișat de program.

Specialistul monitorizează de la distanță evoluția recuperării și adaptează parametrii din program în funcție de performanțe. Astfel, se creează o legătură foarte strânsă între pacient și medic.

Ce trebuie să facă pacientul pentru a beneficia de program?

Puteți lua legătura cu noi pe mail office@optisan.ro sau contactându-ne la numărul de telefon: 0746.672.215.

Împreună cu specialiștii Clinicii Optisan veți stabili o programare pentru consultație și pentru investigațiile inițiale.

Apoi, noi vă vom pune la dispoziție programul personalizat pentru terapia vizuală la domiciliu, vom stabili protocolul de terapie a vederii potrivit diagnosticului  și vă vom oferi toate informațiile necesare pentru ca terapia să fie eficientă.

În doar 3 luni vederea pacientului se va îmbunătăți semnificativ.

Pe tot parcursul tratamentului la domiciliu veți fi monitorizați și consiliați de specialiștii Clinicii Optisan.

Pacienți din toată țara și-au recuperat vederea cu ajutorul programului de exerciții computerizate.

După începerea tratamentului, pacienții sunt monitorizați permanent de către un specialist al Clinicii Optisan cu privire la efectuarea exercițiilor computerizate și evoluția recuperării vederii.

Simplu, accesibil și eficient!

Programul de recuperare a vederii ochiului leneș (ambliopie) este foarte ușor de utilizat. Programul oferă terapia vederii prin exerciții pleoptice și ortoptice computerizate care utilizează neuroplasticitatea creierului, puterea lui de a învăța sau reînvăța, făcând astfel posibilă tratarea ambliopiei (ochiului leneș). Programul de terapie la domiciliu constă într-o serie de jocuri video concepute să reconstruiască legătura dintre ochiul leneș și partea din creier responsabilă. În fiecare zi, pacientul participă la o sesiune de exerciții computerizate sub forma unor jocuri video. Fiecare sesiune poate dura între 20 și 30 de minute, iar dificultatea exercițiilor crește pe măsură ce pacientul își îmbunătățește vederea. Inițial, țintele vor putea fi văzute ușor dar, odată cu progresul, acestea vor deveni din ce în ce mai mici. Scopul este de a forța ochiul leneș să vadă detalii tot mai mici și mai clare.

Ce conține Programul?

Suport Ambliopie & Program de recuperare a vederii ochiului leneș.

Sunt DANIELA FIZEȘAN – psiholog-optometrist, specializat în terapie vizuală, membru al College of Optometrists in Vision Development, USA.

Pentru informații despre protocoalele de terapie vizuală folosite la Clinica Optisan îmi puteți scrie pe office@optisan.ro. Vă voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Copyright © 2020 Optisan.ro